aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓεωργίου: «Νωρίς να πάει εξωτερικό ο Λοΐζου. Αν δεν ήταν ο ΑΠΟΕΛ δεν θα μας...

Γεωργίου: «Νωρίς να πάει εξωτερικό ο Λοΐζου. Αν δεν ήταν ο ΑΠΟΕΛ δεν θα μας πείραζε τόσο»

Μικρό προβάδισμα έναντι της ΑΕΛ και του Απόλλωνα για κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε στην Ομόνοια ο Νικόλας Γεωργίου. Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, μιλώντας στον Super Sport FM, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη επί της ΑΕΛ, χαρακτήρισε πολυτέλεια για την Κύπρο τον Φαμπιάνο και στάθηκε στη βελτίωση του Λοΐζου Λοΐζου. Πάντως, εξέφρασε την άποψη πως είναι πολύ νωρίς να γίνεται συζήτηση για μετεγγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού, αφού πρώτα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ντέρμπι: «Έχασε κάποιες ευκαιρίες η Ομόνοια, όμως νομίζω πως δίκαια κέρδισε και πήρε ένα προβάδισμα για τη συνέχεια. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, δύσκολα παιχνίδια, όμως επειδή η Ομόνοια έχει σταθερή πορεία, δεν έχει και το κύπελλο, νομίζω πως έχει ένα μικρό προβάδισμα από τους δύο άλλους διεκδικητές».

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Μας πίκρανε γιατί αποκλειστήκαμε από τον ΑΠΟΕΛ. Αν ήταν άλλη ομάδα δεν θα μας πείραζε τόσο. Όμως με τις αλλαγές, κράτησε την ομάδα ξεκούραστη και φάνηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Φαινόταν ότι ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πιο ομάδα. Είχε μπλοκάρει και την ΑΕΛ, που δεν ήταν τόσο επιθετική όσο σε άλλα παιχνίδια».

Για την εξαιρετική παρουσία του Λοΐζου: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Άρχισε και βελτιώνεται και στο αμυντικό κομμάτι. Στις αρχές της σεζόν δεν ήταν τόσο καλός σε αυτό το κομμάτι, όμως έχει βελτιωθεί πολύ. Σιγά-σιγά ο μικρός δείχνει πως έχει τσαμπουκά. Είναι πολύ καλός με την μπάλα, δεν μπορούν να του την πάρουν εύκολα. Τον βοηθούν από την ομάδα να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και νομίζω πως θα βοηθήσει την Ομόνοια».

Αν μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό ο Λοΐζου, είπε: «Είναι νωρίς για να πάει στο εξωτερικό. Πρέπει να παίξει μερικές σεζόν ακόμα, να σταθεροποιηθεί και μετά να κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό»

Για τον Φαμπιάνο: «Μιλάμε για τον καλύτερο τερματοφύλακα όλων των εποχών στην Κύπρο. Θα πρέπει να κάνει ότι μπορεί η Ομόνοια για να τον κρατήσει. Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει την ποιότητα που έχει ο Φαμπιάνο στην Ομόνοια αυτή τη στιγμή. Είναι σούπερ σταρ, είναι πολυτέλεια για την Κύπρο».

Για τη διαιτησία: «Το VAR έχει διορθώσει το 80% των λαθών που έκαναν οι διαιτητές. Είτε είναι ξένοι είτε κύπριοι οι διαιτητές, τα ίδια θα βλέπουν. Αρκεί να γίνουν λίγο πιο προσεκτικοί και οι ίδιοι. Δυστυχώς, αυτοί που φταίνε στην Κύπρο, είναι οι παράγοντες. Έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα. Χρειαζόμαστε καλύτερες λήψεις ώστε να βλέπουν πιο καθαρά τις αμφισβητούμενες φάσεις. Να βελτιώσουμε τον “big brother” και να τον εξελίξουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ