aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Ενσούε, ο αγώνας κυπέλλου με την Ομόνοια και ο αντικαταστάτης του

ΑΠΟΕΛ: O Ενσούε, ο αγώνας κυπέλλου με την Ομόνοια και ο αντικαταστάτης του

«Ο Ενσούε ένιωσε ενόχληση στο πόδι και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ για την αποστολή του σαββατιάτικου (20/2, 18:30) ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν θα δηλώσει «παρών» στο ντέρμπι «αιωνίων» για την 26ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως το λεκτικό στην ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων αφήνει να νοηθεί ότι, εκτός απρόοπτου, θα είναι διαθέσιμος για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με το «τριφύλλι» την ερχόμενη Τετάρτη (24/2).

Η απουσία του Ενσούε από το αυριανό ντέρμπι δημιουργεί ερωτηματικά για το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο δυναμικός αμυντικός ήταν ο δεξιός στόπερ στον σχηματισμό 3-5-2 που ακολούθησε ο Ελλαδίτης στα τελευταία παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Χωρίς Ενσούε με Ομόνοια, ο λόγος που «κόπηκε» από τον Πουρσαϊτίδη

Η λογική λέει ότι θα τον αντικαταστήσει με έναν εκ των Ζορζ, Σιέλη ή Σάντος, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας στο ενδεχόμενο που επιλέξει να παρατάξει σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα καθότι ο Κώστας Αποστολάκης έμεινε εκτός αποστολής. Απομακρυσμένη είναι η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί σε τέτοιο ρόλο ο Σιέλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ