aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καιρός για νίκη», λένε στη Σαλαμίνα

«Καιρός για νίκη», λένε στη Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα μήνα μακριά από τη νίκη συμπληρώνει αύριο η Νέα Σαλαμίνα, αφού μετά την επιτυχία επί του Ερμή (2-1) ακολούθησαν τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ήττα από την Ανόρθωση και οι ισοπαλίες με τις ΑΕΛ και Εθνικό. «Καιρός για νίκη», λένε στην ομάδα της Αμμοχώστου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Αμμόχωστος». Ένα σημαντικό παιχνίδι, στην προσπάθεια των ερυθρολεύκων να βρεθούν στην έκτη θέση της βαθμολογίας με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Σάββα Δαμιανού να μην υπολογίζει τον τραυματία Τάσο Κίσσα, και ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας θα είναι ο Κύπρος Ονησιφόρου. Διαθέσιμος είναι και ο Ντανίλο που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, καθώς αποφασίστηκε να απουσιάσει από τον αμέσως επόμενο αγώνα που είναι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο Κύπριος τεχνικός έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του, για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα ώστε να οδηγήσει τη Νέα Σαλαμίνα στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ