aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μηχανή πρωταθλητισμού

Απόλλων: Μηχανή πρωταθλητισμού

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο Απόλλων φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα του, να της αλλάξει πρόσωπο «αναγεννώντας» τη μεσοεπιθετική γραμμή- εκεί που οι κυανόλευκοι της Λεμεσού έτσι και αλλιώς ήταν πολύ δυνατοί- δίνοντας ποιότητα αλλά και πάνω από όλα με παίκτες διαφορετικών ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών. Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε, με τους γαλάζιους να βάζουν στην ομάδα τους σημαντικά ποδοσφαιρικά γρανάζια. Μπίσεσβαρ, Παπουνασβίλι, Γκεριέρ και Μαλεκκίδης, είναι τα νέα αποκτήματα που έρχονται να ανανεώσουν το υλικό της  λεμεσιανής ομάδας ενόψει του δεύτερου μισού της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Πολλές φορές στο παρελθόν ο Νίκος Κίρζης, αλλά και η διοίκηση του «κατηγορήθηκαν» από τον κόσμο της ομάδας πως δεν είχε καταφέρει να ενισχύσει τον Απόλλωνα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Φέτος, όμως, κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο από τον διοικητικό ηγέτη, από τη στιγμή που είχε τα λεφτά από την πώληση του Σάλαϊ. Τα επένδυσε σε παίκτες και στην ομάδα, αλλάζοντας εικόνα και δίνοντας στον Γιάννη Πετράκη «όπλα» που δεν υπήρχαν νωρίτερα στη φαρέτρα του.

Πρώτη παρουσία του Μπίσεσβαρ με τη φανέλα του Απόλλωνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και το συμπέρασμα είναι πως είναι απόλυτα έτοιμος για να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν στο Κολόσσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γκιόργκι Παπουνασβίλι, ποδοσφαιριστής που ήθελαν και άλλες κυπριακές ομάδες, φαίνεται πως έχει μεγάλες δυνατότητες. Ο Γεωργιανός διεθνής είναι ένας ακόμα παίκτης ποιοτικός που μπορεί να πατά περιοχή και να απειλεί. Τρίτη κίνηση ενίσχυσης ήταν ο Γκεριέρ, παίκτης που έρχεται έτοιμος και όπως λένε αυτοί που ξέρουν, είναι ιδιαίτερα καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και μπορεί να δώσει βάθος αλλά και ποιότητα στην αριστερή πλευρά. Ο Γιώργος Μαλεκκίδης είναι η τέταρτη προσθήκη, ένας παίκτης που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, ίσως ακόμα και για να πάρει θέση βασικού από τη φετινή περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ