aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτο Νόριτς ο Γιαννούλης, περνάει από ιατρικά

Στο Νόριτς ο Γιαννούλης, περνάει από ιατρικά

Στο Νόριτς βρίσκεται από την Παρασκευή ο Δημήτρης Γιαννούλης προκειμένου να περάσει από ιατρικά και τεστ για τον κορονοϊό. Εάν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα ενταχθεί στα «καναρίνια» από την επόμενη Τετάρτη (20/1).

Ο Δημήτρης Γιαννούλης προκειμένου να κερδίσει χρόνο ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή (15/1) για το Νόρφολκ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωτοπόρους της Championship.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμός της Νόριτς μέσα στο Σαββατοκύριακο υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά και σε τεστ για τον κορονοϊό.

Εάν είναι αρνητικό θα ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της μεγάλης διασποράς που υπάρχει και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα από την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Norwich Evening News υποστηρίζει πως ο Γερμανός τεχνικός των «καναρινιών» Ντάνιελ Φάρκε αρνήθηκε να αναφερθεί στη μεταγραφή του Έλληνα αριστερού μπακ, σημειώνοντας ωστόσο πως η Νόριτς θα ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γιαννούλης θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Μπάρνσλεί στις 23 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ