aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο: «Τούρκος» ο Σάλαϊ, στην πιο κερδοφόρα πώληση της ιστορίας του Απόλλωνα!

Επίσημο: «Τούρκος» ο Σάλαϊ, στην πιο κερδοφόρα πώληση της ιστορίας του Απόλλωνα!

Η πιο κερδοφόρα μετεγγραφή στην ιστορία του Απόλλωνα είναι γεγονός. Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε για τη μετεγγραφή του Ατίλα Σάλαϊ.

Ο Ούγγρος διεθνής θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει από εξετάσεις και να οριστικοποιηθεί η μετεγρραφή. Όπως αποκάλυψε το Goal.com.cy σε πρωινό ρεπορτάζ (δείτε εδώ όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες του deal) η μετεγγραφή θα κλείσει στα 2.300.000 ευρώ με το καθαρό κέρδος του Απόλλωνα να είναι 1.900.000 ευρώ, καθώς το υπόλοιπο ποσό θα πάει στο ταμείο της Μέζοκοβεστι, όπου ανήκε προτού έρθει στην Κύπρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την Fenerbahce για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Αττίλα Σάλαϊ.

Ο διεθνής Ούγγρος κεντρικός αμυντικός θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ