Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠαραίτηση Κουττούκη, επιφυλάσσεται με σεβασμό στις έρευνες της Αστυνομίας

Παραίτηση Κουττούκη, επιφυλάσσεται με σεβασμό στις έρευνες της Αστυνομίας

Την παραίτησή του από τη θέση του πρόεδρου της Αλκής υπέβαλε ο Γιώργος Κουττούκης. Σε γραπτή δήλωσή του σημειώνει πως με σεβασμό στις έρευνες της Αστυνομίας για το υπό διερεύνηση παιχνίδι με τον Άρη θα επανέλθει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες για να πει περισσότερα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση

«Μετά από έντονο προβληματισμό και εξέταση όλων των δεδομένων κατέληξα στην απόφαση να αποσυρθώ από τη θέση του προέδρου της Αλκής. Έλαβα την συγκεκριμένη απόφαση με απόλυτο σεβασμό σε μια ιστορική ομάδα την οποία προσπάθησα να υπηρετήσω τους τελευταίους μήνες.

Ευχαριστώ γι αυτή την τιμή και ελπίζω πραγματικά η Αλκή να βρει τον δρόμο της. Για τα όσα λέχθηκαν το τελευταίο διάστημα θα επιφυλαχθώ με απόλυτο σεβασμό στις έρευνες της Αστυνομίας. Θα επανέλθω όταν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ