ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΝικητής στη Ρωσία ο Μπότας, ποινές για Χάμιλτον

Νικητής στη Ρωσία ο Μπότας, ποινές για Χάμιλτον

Τη δεύτερη νίκη του φέτος πανηγύρισε ο Βάλτερι Μπότας. Ο Φινλανδός εκμεταλλεύτηκε την ποινή του Λιούις Χάμιλτον και πήρε με άνεση την πρώτη θέση. Ο Μαξ Φερστάπεν τερμάτισε δεύτερος και ο Βρετανός πήρε την τρίτη θέση.

Στην εκκίνηση ο Χάμιλτον κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση από τον Μπότας, που έφυγε πολύ γρήγορα και πέρασε τον Φερστάπεν. Ο Ολλανδός ακολούθησε τα «ασημένια βέλη» στην τρίτη θέση.

Στις πίσω θέσεις έγινε ένας μικρός χαμός: ο Κάρλος Σάινθ χτύπησε τον τοίχο στην δεύτερη στροφή, ενώ λίγο αργότερα ο Λανς Στρολ χτυπήθηκε από τον Σαρλ Λεκλέρ και κατέληξε κι αυτός στον τοίχο. Και οι δύο εγκατέλειψαν και το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα.

Όταν συνεχίστηκε ο αγώνας ο Χάμιλτον πήρε ποινή 10 δευτερολέπτων για 2 παραβιάσεις των κανόνων στην προπόνηση της εκκίνησης και μετά το πιτ στοπ του έπεσε στη δέκατη θέση.

Ο Μπότας πέρασε μπροστά και άνοιξε την διαφορά από τον Φερστάπεν, που ήταν ανήμπορος να ακολουθήσει την Mercedes.

Ο Χάμιλτον ανέβηκε μέχρι την τρίτη θέση, αλλά δε μπόρεσε να πλησιάσει τον Φερστάπεν και να τον απειλήσει για τη δεύτερη θέση.

Ο Σέρχιο Πέρεζ ήταν ο ταχύτερος από τους υπόλοιπους και πήρε την τέταρτη θέση χωρίς προβλήματα. Ο Ρικιάρντο συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε την έκτη θέση για τη Ferrari. Οι Οκόν, Κβίατ, Γκασλί και Άλμπον συμπλήρωσαν τη βαθμολογούμενη δεκάδα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ