aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: H σιωπή του Κετσπάγια

Ανόρθωση: H σιωπή του Κετσπάγια

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πρώτη ήττα της Ανόρθωσης στη σεζόν και «κρέμεσαι» από τα χείλη του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός από τη μέρα που τον γνωρίσαμε δεν φοβάται να μιλήσει για όλους και για όλα. Να ασκήσει κριτική για τους παίκτες του, να αμφισβητήσει διαιτητικές αποφάσεις, να τονίσει τα κακώς κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Είτε σας αρέσει είτε όχι εγώ θα τα λέω και αν θέλετε εσείς πείτε ότι τα λέει πάλι ο βλάκας», είχε πει μετά τη δύσκολη νίκη της Ανόρθωσης στο «Στέλιος Κυριακίδης» επί της Πάφου. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα ο Γεωργιανός προπονητής επέλεξε το «no comment».

Προφανώς ο Κετσπάγια ήταν ενοχλημένος. Αν αιτία ήταν η απόδοση της ομάδας του, οι διαιτητικές αποφάσεις, οι οπαδοί πίσω από τον πάγκο μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Από την στιγμή που επέλεξε να μην τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου δεν μπορεί κανείς να κάνει εικασίες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η σιωπή του Κετσπάγια ενόχλησε. Ενόχλησε γιατί «γέννησε» ερωτηματικά στον κόσμο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ