ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτη Λευκωία οι Παγκύπριοι Αγώνες κάτω των 18 ετών

Στη Λευκωία οι Παγκύπριοι Αγώνες κάτω των 18 ετών

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΟΕΑΣ με την οποία ενημέρωσε ότι τα παγκύπρια πρωταθλήματα κάτω των 18 ετών θα διεξαχθούν στη Λευκωσία αντί στη Λεμεσό.

Η σχετική ανακοίνωση

«Η ΚΟΕΑΣ αποφάσισε όπως για οργανωτικούς λόγους, τα ΚΕΑΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ κάτω των 18 ετών που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 03-04 Αυγούστου 2020, διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων καθώς και οι ειδικές διατάξεις που ανακοινώθηκαν προηγούμενα στους Γυμναστικούς Συλλόγους παραμένουν τα ίδια.

Τα ΚΕΑΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ κάτω των 18 ετών θα μεταδίδονται απευθείας από το facebook-page της ΚΟΕΑΣ, https://www.facebook.com/koeas.cy/ ενώ οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να παρακολουθούν τα αποτελέσματα και τις συμμετοχές των αθλητών – τριών μέσα από την ειδική ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας https://cyprus.opentrack.run/en-gb/x/2020/CYP/u18/».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ