Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕπεισόδιο και εικοσάλεπτη διακοπή στο τουρνουά του Κεραυνού

Επεισόδιο και εικοσάλεπτη διακοπή στο τουρνουά του Κεραυνού

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας της Κύμης με τον Προμηθέα στο πλαίσιο του τουρνουά καλαθόσφαιρας που διοργανώνει ο Κεραυνός σε συνεργασία με την Πετρολίνα ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στο 37’ με το σκορ στο 69-68 ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιάτρας, διαμαρτυρήθηκε για μια απόφαση των διαιτητών και αποβλήθηκε, όμως, αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας του.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η εικοσάλεπτη διακοπή της αναμέτρησης με τους διαιτητές να σφυρίζουν την επανέναρξη του ματς με τον κ. Γιάτρα  να παραμένει τελικά στoν πάγκο της ομάδας του, αλλά στην άκρη χωρίς να δίνει οδηγίες.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ