aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αξιολογεί Γάλλο, αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο

Ανόρθωση: Αξιολογεί Γάλλο, αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία μπήκε στην Ανόρθωση η απόκτηση αριστερού μπακ. Ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή είναι σε καθημερινή επαφή με τον Ρόνι Λέβι και σήμερα που επιστρέφει από το εξωτερικό, εκτιμάται ότι το όλο θέμα θα «τρέξει» ακόμη πιο γρήγορα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Ιγκιεμπόρ δεν είπε λέξη στη διοίκηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στη λίστα βρίσκεται Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κρίθηκε πως έχει καλά αγωνιστικά στοιχεία, αλλά για την ώρα ο Ισραηλινός προπονητής ψάχνει κάτι καλύτερο. Ο Γάλλος έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν, αλλά δεν είναι από τις περιπτώσεις που ο Λέβι δείχνει ενθουσιασμένος ώστε να δώσει εντολή να κλείσει εδώ και τώρα. Οπότε, προτού ληφθεί η τελική απόφαση, θα γίνει λίγη ακόμη υπομονή.

Επίσης, έχει προταθεί ένας Ολλανδός και ένας Βραζιλιάνος. Ο τελευταίος πιθανόν να έχει κοινοτικό διαβατήριο μιας και οι θέσεις ξένων της «Κυρίας» είναι συμπληρωμένες. Στόχος είναι ακόμη και εντός της βδομάδας να τελειώσει το θέμα με την προσθήκη αριστερού μπακ. Στην Ανόρθωση θα περιμένουν μερικές μέρες ακόμη για να αξιολογήσουν όλες τις προτάσεις που θα έχουν στα χέρια τους και ακολούθως να λάβουν την τελική απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Πιθανή μετεγγραφή για τον Κατάλογο Β’

Στην Ανόρθωση είναι διατεθειμένοι να δώσουν καλό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή που θα έρθει και γι’ αυτό είναι απαιτητικοί στην επιλογή που θα κάνουν. Δεν θα είναι παίκτης, ο οποίος θα έρθει και αν της βγει, θα παίζει βασικός. Θέλει να φέρει ποδοσφαιριστή «ψημένο», έτοιμο να πάρει το συντομότερο φανέλα βασικού και να καθιερωθεί. Αν θα είναι ο Γάλλος ή κάποιος άλλος θα το δείξει ο χρόνος. Η απόκτηση αριστερού μπακ ως γνωστό θα απελευθερώσει τον Πράνιτς, ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιηθεί στη μεσαία γραμμή ή ακόμη και ως αριστερό εξτρέμ αν χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ