ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ
Πρώτα η απόφαση για το μέλλον του πρωταθλήματος και ακολούθως συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για το θέμα της μισθοδοσίας. Αυτός είναι ο «οδηγός» της διοίκησης Ευγένιου Χαμπουλλά για τις πληρωμές των παικτών της Ανόρθωσης. Στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν επικεντρωθεί στις προσπάθειες επανέναρξης του πρωταθλήματος και εκφράζουν ικανοποίηση για το γεγονός πως οι ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα ανέτρεψαν το «ρεύμα» διακοπής που υπήρχε ανάμεσα στις ομάδες για πρόωρο τέλος της σεζόν στην Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ την περασμένη Παρασκευή.
Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης θα είναι μεταξύ των προέδρων που θα συνοδεύσουν την ηγεσία της ΚΟΠ στο Προεδρικό στην αυριανή κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η Ανόρθωση εμμένει στη θέση της για επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ είναι κατά της αύξησης των ομάδων από 12 σε 14 για την επόμενη σεζόν (2020-21). Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» έχουν πληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο και περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στο τέλος της βδομάδας. Εάν επαναρχίσει το πρωτάθλημα η διοίκηση της Ανόρθωσης προσανατολίζεται να πληρώσει κανονικά τα συμφωνηθέντα για το διάστημα που υπάρχει αγωνιστική δράση και θα διαπραγματευτεί με τους ποδοσφαιριστές για το ποσοστό της μείωσης στο διάστημα της αναστολής του πρωταθλήματος.
Διαβάστε επίσης: Αποφασίζει το Δ.Σ. της ΚΟΠ χωρίς Γενική Συνέλευση παρουσία προέδρων
Όλοι οι παίκτες, πλην του Ανανίντζε που βρίσκεται ακόμα «εγκλωβισμένος» στην πατρίδα του και εκτός απροόπτου δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της «Κυρίας», προπονούνται ανά γκρουπ στο «Αντώνης Καρράς» υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια και των συνεργατών του με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εφόσον η μπάλα στηθεί ξανά στη σέντρα.
Διαβάστε επίσης: Η ΚΟΠ έστειλε το πρωτόκολλο με απαντήσεις στο «καυτό» ερώτημα














