Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ώρα της κρίσης για την τύχη του πρωταθλήματος, κρίσιμη τηλεδιάσκεψη

Η ώρα της κρίσης για την τύχη του πρωταθλήματος, κρίσιμη τηλεδιάσκεψη

Ζυγώνει η ώρα της οριστικής απόφασης για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος. Το επόμενο 48ωρο κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντικό αφού το απόγευμα της Δευτέρας (4/5) θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους πρόεδρους των ομάδων του πρώτου γκρουπ, ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους για την τύχη της σεζόν.

Τα όσα θα συζητηθούν κρίνονται ιδιαιτέρως σημαντικά, αφού πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και οι διοικητικοί ηγέτες των ομάδων θα εκφράσουν τις θέσεις τους για το τι μέλλει γενέσθαι. Μετά τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου η Κυβέρνηση πέταξε την «καυτή πατάτα» στην ΚΟΠ για την κρίσιμη απόφαση της επανέναρξης ή διακοπής των πρωταθλημάτων. Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ θα κληθεί να πάρει την κρίσιμη απόφαση. Μετά και την επικοινωνία του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Κούμα με την ΟΥΕΦΑ ώστε να μεταφέρει τα δεδομένα που δημιουργούν οι αποφάσεις της Κυβέρνησης το επόμενο βήμα είναι η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ ώστε να εξεταστούν όλα τα δεδομένα.

Η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο, ώστε να κληθούν ενώπιον όλων να τοποθετηθούν οι 12 ομάδες Α’ Κατηγορίας, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων που πέρσι έπαιζαν στην Α’ Κατηγορία (Eρμής-Αλκή), όπως και εκπρόσωποι της Β’, της Γ’ και της Επίλεκτης Κατηγορίας.

Υπάρχει ισχυρό «ρεύμα» για ακύρωση του πρωταθλήματος. Η θέση της Ανόρθωσης για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι δεδομένη, με την ομάδα της Αμμοχώστου να ζητά διευκρινίσεις από το Υπουργικό Συμβούλιο και άδεια όπως αρχίσουν από την Δευτέρα (5/5) οι προπονήσεις ανά γκρουπ παικτών. Στο πλευρό της Ανόρθωσης για να στηθεί η μπάλα στη σέντρα τάχθηκε και η ΑΕΚ με τον πρόεδρο της ομάδας, Άντρο Καραπατάκη να τονίζει ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ