aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚούσιος στο «Goal» για το πρωτάθλημα: «Να μην βλέπουν “φαντάσματα”»

Κούσιος στο «Goal» για το πρωτάθλημα: «Να μην βλέπουν “φαντάσματα”»

Υπομονή μέχρι τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη σχετικά με το μέλλον του κυπριακού πρωταθλήματος συνέστησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Μιλώντας στο Goal.com.cy ο Κυριάκος Κούσιος διέψευσε τις κατηγορίες του ΠΑ.Σ.Π. περί πιέσεων στην Κυβέρνηση ώστε να πάρει απόφαση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

«Η Κυβέρνηση δεν δέχεται πιέσεις από κανένας και δεν πρόκειται να επηρεαστεί η απόφαση από κανέναν. Θα λάβουμε τις γνωματεύσεις από τους ειδικούς και ακολούθως θα παρθούν αποφάσεις. Να κάνουν όλοι υπομονή και να μην βλέπουν “φαντάσματα”. Να περιμένουν την απόφαση που θα πάρουμε και μετά να μας κρίνουν», σημείωσε αρχικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και σημείωσε πως η απόφαση για την τύχη του ποδοσφαίρου θα βασιστεί στην επιστημονική κοινότητα.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣΠ προς ΠτΔ: «Παρουσιάζουν την διακοπή  ως προειλημμένη απόφαση»

«Αν μας πουν οι επιδημιολόγοι ότι δεν είναι εφικτό να παιχθεί ποδόσφαιρο δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όμως, δεν υπάρχει περίπτωση η πολιτική απόφαση να βασιστεί σε φήμες και κουτσομπολιά. Επαναλαμβάνω ότι οι εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας στην Κυβέρνηση θα δοθούν την Τρίτη και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Να είναι ήσυχοι όλοι ότι η Κυβέρνηση δεν θα επηρεαστεί και θα εφαρμόσει τα μέτρα όπως κρίνει ορθά με βάση την επιδημιολογική κατάσταση και τις συμβουλές των ειδικών», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ