aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Δύο οι υποψήφιοι, στον πάγκο χωράει ένας…

Oμόνοια: Δύο οι υποψήφιοι, στον πάγκο χωράει ένας…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πάτησε κυπριακό έδαφος για πρώτη φορά χθες αργά το απόγευμα ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς. Ο 41χρονος Ισπανός, που θα κατέχει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια, ήλθε προετοιμασμένος και έτοιμος να κλείσει το συντομότερο δυνατό το πιο σημαντικό κεφάλαιο, αυτό του προπονητή.

Πληροφορίες μας, φέρουν τον Γκόμεθ να έχει καταλήξει σε δυο υποψήφιους τεχνικού για τον πάγκο της Ομόνοιας και μέσα στις επόμενες μέρες θα λάβει την τελική απόφασή του για τον εκλεκτό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δύο είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Έβαλε στο «μάτι» έμπειρους Κύπριους

Ο Δανός, που είχε πετυχημένο πέρασμα από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, φέρεται να έχει μειώσει τις απαιτήσεις του και το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο. Ο τεχνικός διευθυντής γνωρίζει τον Κρίστιανσεν αφού έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Ισπανία και το ποδόσφαιρο που έπαιξαν η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ, ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό.

Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει άλλη μια περίπτωση που ενδεχομένως να «παίζει» πιο δυνατά, ίσως πιο ηχηρό όνομα από τον Κρίστιανσεν, προπονητής με περισσότερη εμπειρία σε ψηλότερο επίπεδο. Ένα από τα στοιχεία που έχει θέσει ως προτεραιότητα για τον προπονητή ο τεχνικός διευθυντής, σε συνεννόηση με τον Παπασταύρου, είναι να αποτελεί προσωπικότητα και να μπορέσει να δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Άρχισαν οι αποχωρήσεις

Αφού ο Γκόμεθ συζητήσει το όλο θέμα με άτομα που θα στελεχώσουν την εταιρεία και αφού ενημερωθεί και ο Παπασταύρου για την πρόθεσή του, τότε θα ανάψει το πράσινο φως για τη συμφωνία με τον εκλεκτό.

Επιδίωξή του θα είναι το θέμα αυτό να κλείσει σύντομα, ώστε ο προπονητής να έλθει στην Κύπρο και μαζί να «χτίσουν» την ομάδα. Πρωτίστως να καταλήξουν ποιοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ θα συνεχίσουν και ακολούθως να γίνουν οι ενέργειες στελέχωσης της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ