Aθλητικά NέαΜένει μόνο η ανακοίνωση για Πεχλιβάνη

Μένει μόνο η ανακοίνωση για Πεχλιβάνη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μάριος Πεχλιβάνης αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή  της ΑΕΛ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Ο 22χρόνος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια του Ολυμπιακού, 36 στο πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο. Παράλληλα η ομάδα της Λεμεσού είναι κοντά και στην απόκτηση του τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ.

Διαβάστε επίσης: Σταθερή αξία, τον πιστεύει ο Κέρκεζ

Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα με τον Ανδρέα Φράγκο. Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε την περίοδο που πέρασε δανεικός στον Άρη και υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό. Όλα είναι ανοικτά και από εβδομάδας αναμένονται πιο έντονες κινήσεις, καθώς η πρόθεση του Ντούσαν Κέρκεζ και του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους είναι να διατηρηθούν οι καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και να αποκτηθούν και άλλοι που θα κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Κώστας Χριστοδούλου για πρόεδρος

Προς το παρόν, προέχει η ενίσχυση της ομάδας στον επιθετικό τομέα στη θέση του σέντερ φορ, ενώ κινήσεις ενίσχυσης θα γίνουν σε όλες τις γραμμές.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ