aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤο «Χ» στο «Ηλίας Πούλλος» έφερε τα πρώτα χαμόγελα

Το «Χ» στο «Ηλίας Πούλλος» έφερε τα πρώτα χαμόγελα

Σε καλό δρόμο είναι η προετοιμασία της ΑΕΖ και το τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Ομόνοια (1-1 στο «Ηλίας Πούλλος») έφερε τα πρώτα χαμόγελα.

Ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης, έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών του και αυτό που μένει είναι η ομάδα του να δεθεί ακόμη περισσότερο ως σύνολο. Μέσα από τα φιλικά που ακολουθούν θα αρχίσει να παίρνει και τις τελικές του αποφάσεις για τους παίκτες που προορίζει για βασικούς.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας Ταουντούλ, ο Φελισιέν, ο Αουρέλιο και ο Παντελής Κυριάκου, ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες, ενώ και οι υπόλοιποι έδειξαν πως είναι σε καλό δρόμο. Η ΑΕΖ θα δώσει άλλα δύο φιλικά αυτή την εβδομάδα, το πρώτο με την Αναγέννηση στη Δερύνεια, σήμερα στις 18:00, ενώ την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Ζακάκι.

Πρόκειται για δύο φιλικά, στα οποία ο τεχνικός της ΑΕΖ θα μοιράσει περισσότερο χρόνο σε αυτούς που προορίζει για βασικούς στο νέο πρωτάθλημα. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και μέσα από τα παιχνίδια που ακολουθούν ο Νικόλας Μαρτίδης θα κατασταλάξει  στους έντεκα που προορίζει για βασικούς.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ