Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θα ρισκάρει ο Μπαλταζάρ κόντρα στην ΑΕΚ;

ΑΠΟΕΛ: Θα ρισκάρει ο Μπαλταζάρ κόντρα στην ΑΕΚ;

Κανείς δεν γνωρίζει τις σκέψεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ όσον αφορά τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Το 2-0 δίνει σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα της Λάρνακας για πρόκριση στον τελικό με τον Πορτογάλο τεχνικό να απασχολούν πολλά όσον αφορά το πλάνο του.

Θέλει τελικό κυπέλλου ο ΑΠΟΕΛ αλλά θέλει και το πρωτάθλημα το οποίο είναι ίσως πιο σημαντικό την δεδομένη στιγμής και κυρίως από οικονομικής άποψης λόγω Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Μιλούν για Πέδρο Ευγένιο και ΑΠΟΕΛ! (video)

Γι’ αυτό και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προβληματίζεται αν θα ρισκάρει αρκετά στον σημερινό αγώνα ή να θα παρατάξει παρόμοια 11άδα που έκανε στον πρώτο αγώνα και ανάλογα με την πορεία του παιχνιδιού θα αποφασίσει αν του το επιτρέπει το αποτέλεσμα να πιέσει περισσότερο για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα κλειδιά του παραδείσου

Πάντως ο Εφραίμ είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, Ντελατόρε, Εμπεσίλιο και Σοούζα αναμένεται να πάρουν θέση στην 11άδα ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ