Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέο πρόβλημα τραυματισμού, επιστράτευση του «τζόκερ» Κούσουλου

Ομόνοια: Νέο πρόβλημα τραυματισμού, επιστράτευση του «τζόκερ» Κούσουλου

Ο Τόμας Χούμποτσαν κλήθηκε να καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, αφού ο Χάρης Μαυρίας βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο.

Ο Σλοβάκος αμυντικός γι’ άλλη μία φορά ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και μάλιστα το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού» με τον Κακουλλή στο 24’ άρχισε από δική του πάσα.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις και στο 71’ αντικαταστάθηκε από τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αν και έδωσε εντολή για ζέσταμα και στον Στυλιανού επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ιωάννη Κούσουλου. Ο δυναμικός πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά (και) τη συγκεκριμένη θέση στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χούμποτσαν θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ