ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Για πρώτη φορά ο Απόλλων είχε λίγες τελικές προσπάθειες. Μόλις έξι, ενώ συνήθως έχει διπλάσιες ή και περισσότερες. Για πρώτη φορά δεν είχε καλή οργάνωση και δεν έγινε σωστή προώθηση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Αυτό που ήταν σήμα κατατεθέν στο παιχνίδι του Απόλλωνα, η ταχύτητα στις αντεπιθέσεις, έγινε από την ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού.
Διαβάστε επίσης: Εβδομάδα εκστρατείας στον Απόλλωνα (video)
Έλειψε η φρεσκάδα, όμως η αξία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να διαγραφεί από μια παρουσία. Με τον Σατσέτι στο αρχικό σχήμα, ο Άλεφ μπορεί να κινηθεί καλύτερα και να δώσει περισσότερες λύσεις. Ο Μάρκοβιτς, που είναι πιο επιθετικογενής μέσος, μπορεί να αξιοποιηθεί διαφορετικά.
Διαβάστε επίσης: Σηκώνει κεφάλι για τον τίτλο o Απόλλων
Δεν αποκλείεται αύριο ο Σέρβος να έχει άλλο ρόλο, για να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά. Ακόμη, με τον Σαντάνα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Απόλλων ήταν πιο επιθετικός, πιο δυνατός και κρατούσε αλλά και κυκλοφορούσε περισσότερο την μπάλα, προκαλώντας προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Με την ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκε αυτό το στοιχείο, κάτι που επιβάλλεται να γίνει στη συνέχεια με την επαναφορά του Βραζιλιάνου στον ρόλο που είχε με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.
Διαβάστε επίσης: Έχασε από την ΑΕΚ αλλά…














