O Τζόρνταν Χάνταγουεϊ ζει το «μάντεψε τι κάνω τα βράδια» στην πιο σουρεαλιστική εκδοχή του. Το πρωί είναι φοιτητής στο δημόσιο πανεπιστήμιο Hope του Λίβερπουλ και στη συνέχεια, αφού ολοκληρώσει τα μαθήματά του, ασχολείται -έχοντας μέχρι πρότινος ως συνεργάτη τον Ίθαν Τζόουνς- με την προπονητική καθοδήγηση της Caerwys FC (εικάζω πως προφέρεται Κέργουις), ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του ουαλικού πρωταθλήματος. Ο 19χρονος Χάνταγουεϊ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις σπουδές του, παρ’ όλα αυτά αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, ζώντας μια εμπειρία που ξεπερνά και τα πιο τρελά όνειρα!
Happy new year all, 2019 has been a great year but I hope 2020 can be even better! pic.twitter.com/jY2uq5a38L
— Jordan Hadaway (@JordanHadaway_1) December 31, 2019
Ο Χάνταγουεϊ δεν αποθαρρύνεται από το νεαρό της ηλικίας του. Αντιθέτως, όπως έχει δηλώσει σε βρετανικά μέσα, με μεγάλη προθυμία έχει καταφέρει να συνεργαστεί ακόμα και με παίκτες που έχουν τα διπλάσια χρόνια. “Παρά την ηλικία μου, έχω καταφέρει να κερδίζω εύκολα τον σεβασμό των παικτών μου. Έχουμε παίκτες που είναι ακόμα και 36 ετών. Στην αρχή τους είπα «αυτός είμαι, αν δεν με θέλετε, μπορώ και να φύγω». Με τους μεγάλους τα πάω μια χαρά, ενώ οι μικρότεροι είναι πιο αυθόρμητοι και προσαρμόζονται εύκολα”, έχει πει ο νεαρός κόουτς.
U12s Juveniles At Cuidad Madrid City
Pre intensity set cross and finishing. With @JordanHadaway_1 @GS19778197 @real_britain pic.twitter.com/NIJWFPdrND— The Football Coach (Marshy) (@coach_marshy) January 17, 2020
O νεαρός Ουαλός, βέβαια, κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου: Στα 15 του προσπάθησε να γίνει ποδοσφαιριστής, χωρίς επιτυχία. Όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά ξεκίνησε να μελετάει για το δίπλωμα προπονητικής UEFA B. Από τα 16 του αφοσιώθηκε πλήρως στην προπονητική, με τη Ρεάλ να περιμένει υπομονετικά την ολοκλήρωση των σπουδών του για να τον εντάξει σε ένα τιμ προπονητών, σκάουτ και γυμναστών, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τους Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Σαντιάγο Σολάρι και Άλβαρο Αρμπελόα.
Well it was a class trip! Here are a few pictures. I networked and learnt alot from some of the best aswell as a few beers
Until next time Hala Madrid! pic.twitter.com/j33DbUYq1q
— Jordan Hadaway (@JordanHadaway_1) January 23, 2020
Αν το παραμύθι της «Σταχτοπούτας» συνέβαινε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τότε ο Χάνταγουεϊ έχει κάνει κατάληψη στην άμαξα που τον οδηγεί προς το ποδοσφαιρικό όνειρο και δύσκολα -απ’ ό,τι φαίνεται- θα μετατραπεί σε κολοκύθα. Ο 19χρονος κόουτς θα παραμείνει προσγειωμένος και παράλληλα με το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να μελετά τα μαθήματα του κλάδου που θέλει να ακολουθήσει: παιδαγωγική για παιδιά με ειδικές ανάγκες.














