aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προς διαζύγιο με αποζημίωση, «αγκάθι» τα €16.000

Ανόρθωση: Προς διαζύγιο με αποζημίωση, «αγκάθι» τα €16.000

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά του Έρβιν Κοφί και της Ανόρθωσης αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ο Γάλλος ενημερώθηκε ότι δεν βρίσκεται στο πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια και του ζητήθηκε να ψάξει να βρει ομάδα για να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Πρόθεση της «Μεγάλης Κυρίας» είναι να του προσφέρει ένα ποσό ως αποζημίωση, όμως το ύψος του ίσως ξεκαθαρίσει και από το συμβόλαιο που θα έχει στη νέα ποδοσφαιρική στέγη που θα βρει.

Για τον ίδιο, το σημαντικό είναι να βρει ομάδα που θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και όχι να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας που ήταν στην Ανόρθωση. Το γυαλί για τον Κοφί φαίνεται πως ράγισε στην αντίδρασή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνι όταν έδειξε δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι τον απέσυρε ο Γεωργιανός από το γήπεδο.

Ο παίκτης τότε είχε μιλήσει με τον προπονητή, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του. Το γεγονός ότι έχει υψηλό συμβόλαιο που πλησιάζει τις 16.000 μηνιαίως, αποτελεί αγκάθι για την Ανόρθωση, όμως αναμένεται να ξεπεραστεί και σύντομα ο ποδοσφαιριστής θα είναι και επίσημα παρελθόν από τις τάξεις της.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση δικαστηρίου: Πρόστιμο 1.000.000 ευρώ στον Ράγιος! (video)

Αυτό ανοίγει την πόρτα για να γίνει κίνηση ενίσχυσης που θέλει ο Κετσπάγια και αφορά στη μεσαία γραμμή. Ο Πόποβιτς είναι ο νούμερο ένα στόχος και εκεί επικεντρώνεται η προσοχή όλων. Αν ναυαγήσει εννοείται πως θα ψάξει για εναλλακτικές λύσεις.

Ο Κετσπάγια πιστεύει ακράδαντα ότι ο Σλοβένος έχει όλο το πακέτο που θέλει για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί. Δεν υπάρχει βιασύνη στο θέμα ενίσχυσης παρά μόνο διάθεση να γίνει σωστή κίνηση και όχι βεβιασμένη με μεγάλο ρίσκο. Παίκτης θα αποκτηθεί και κάτω των 22 μιας και υπάρχει πρόθεση να έρθει ποδοσφαιριστής που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο βάθος αλλά και λύσεις στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο κυπριακές ομάδες που θέλουν τον Κοφί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ