aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΈτοιμος να παραιτηθεί ο Μιλόγεβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα!

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Μιλόγεβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα!

Φουντώνουν οι φήμες στη Σερβία περί πρόθεσης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να εγκαταλείψει τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα έπειτα από 2,5 χρόνια!

Ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα, αλλά και ισάριθμες συμμετοχές στους ομίλους του Champions League την ομάδα του Βελιγραδίου, φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Μιλόγεβιτς θεωρεί πως έχει πιάσει… ταβάνι στον Ερυθρό Αστέρα, την στιγμή που υπάρχει δυσαρέσκεια από μερίδα οπαδών της ομάδας για την εικόνα των πρωταθλητών Σερβίας στους ομίλους του Champions League.

Πάντως, η διοίκηση της σερβικής ομάδας στηρίζει τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και της Ομόνοιας και καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Τσουκαρίτσκι πυροδοτώντας νέο κύκλο συζητήσεων αναφορικά με τις προθέσεις του.

Αυτή την ώρα μάλιστα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ