Στην ανεκτικότητα των οπαδών για την κατάντια του ποδοσφαίρου στέκεται σε ανακοίνωσή της η Θύρα 9. Οι οργανωμένοι οπαδοί τονίζουν ότι ο κόσμος θέλει και απαιτεί από τη διοίκηση της ομάδας του να μπλεχτεί μέσα στο σύστημα και όχι να το ανατρέψει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Το ποδόσφαιρο μας είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Βρώμικο, με κλίκες, εξυπηρετεί τους λίγους και οι πολίτες/φίλαθλοι μετά από κάθε ξέσπασμα σκύβουν το κεφάλι και σωπάνε.
Ξεσπάστε κύριοι, φωνάξτε και μετά τρέξτε να βγάλετε την κάρτα οπαδού που πλάσαραν όσοι διέλυσαν το ποδόσφαιρο. Βρίστε απειλείστε και μετά πάρτε αγκαλιά τα Διοικητικά σας Συμβούλια που χαριεντίζονται με τους δήμιους του ποδοσφαίρου.
Ψάξτε για σωτήρες αφού πάντα ανίκανοι θα μείνετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Μην μας ρωτήσετε γιατί τα βάζουμε με τον κόσμο, τα βάζουμε γιατί όλους τους άλλους τους ξέρουμε, τους είδαμε δεν χρειάζονται συστάσεις το θέμα είναι γιατί τους ανέχεται ο κόσμος.
Το θέμα είναι γιατί ο κόσμος συνεχίζει να συντηρεί προσκυνημένες Διοικήσεις μπλεγμένες βαθιά μέσα στο σύστημα.
Το θέμα είναι γιατί και ο τελευταίος οπαδός θέλει και απαιτεί από την διοίκηση του να μπλεχτεί μέσα στο σύστημα και όχι να το ανατρέψει.
Το θέμα κύριοι είναι γιατί όσοι αντισταθήκαμε στο σύστημα τους βρεθήκαμε τόσο απελπιστικά μόνοι την ώρα που όλοι δήθεν έχουν πρόβλημα με αυτό.
Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι όπλο της επανάστασης όπως είπε ο Τσε, μπορεί να είναι όμως και το μεγαλύτερο μέσο αποχαύνωσης του Λαού και δυστυχώς από μια αποχαυνωμένη κοινωνία που δέχεται τα πάντα θα ήταν αστείο να περιμέναμε να επαναστατήσει για το ποδόσφαιρο.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΖΗΤΩ ΤΟ 1948».














