aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η επιστροφή που λύνει τα χέρια του Ντολ

ΑΠΟΕΛ: Η επιστροφή που λύνει τα χέρια του Ντολ

Ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν τον Βούγιαντιν Σάβιτς στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Με δεδομένο πως προέρχεται από απραξία εδώ και ενάμιση μήνα, καθώς αγωνίστηκε τελευταία φορά στον επαναληπτικό με την Σουτιέσκα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 30 Ιουλίου, πολύ δύσκολα θα ριχθεί στον αγώνα με την Ντουντελάνζ την ερχόμενη Πέμπτη για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η επιστροφή του Σάβιτς στην αγωνιστική δράση λύνει τα χέρια του Τόμας Ντολ, καθώς υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, αυτές των Νικόλα Ιωάννου και Γιώργου Μερκή, αφού θυμίζουμε ότι είναι στο ιατρικό δελτίο και ο Πραξιτέλης Βούρος. Παράλληλα με την επιστροφή του Σάβιτς μπορεί να αξιοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Νικόλας Ιωάννου, θέση στην οποία έπαιξε με επιτυχία στο ντεμπούτο του Ντολ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ με την Καραμπάχ στο Μπακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ