aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Το… δόγμα είναι γνωστό»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ιστορία γράφει ο Νικόλας Παπαδόπουλος στην Ένωση, καθώς γίνεται ο μακροβιότερος προπονητής των βυσσινί, στην όχι και τόσο μεγάλη παρουσία της βυσσινιάς ομάδας στην Α’ κατηγορία των μεγάλων.

Σε αυτήν την προϊστορία λοιπόν, έχουμε να πούμε ότι δεν υπήρξε άλλος προπονητής, που να παρέμεινε τόσο καιρό στον πάγκο της ομάδας και από τη στιγμή που η συνεργασία αυτή ανανεώθηκε μόλις το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, κανείς δε ξέρει μέχρι πότε θα κρατήσει.

Μιλώντας στο «Goal», ο Παπαδόπουλος ανέφερε: «Για μένα, η θέληση των ανθρώπων της Ένωσης να συνεχίσουμε τη συνεργασία, σημαίνει ότι σε αυτήν την ομάδα, έμειναν ευχαριστημένοι από τη δουλειά μου. Όμως, το αποτέλεσμα της αντανακλά σε όλη την ομάδα, στην οποία υπάρχει ένα δόγμα, που είναι πλέον πολύ γνωστό. Σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μας και απόδειξη αυτών, μέσα από κάθε παιχνίδι και από κάθε προπόνηση».

Ο νεαρός τεχνικός, κατέληξε με τα ακόλουθα: «Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και ειδικά μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία, που μας άφησε όλους ευχαριστημένους. Ήδη οι ενέργειες προγραμματισμού έχουν ξεκινήσει και αυτό που απομένει, είναι η πλήρωση του έμψυχου υλικού, η προετοιμασία, με στόχο να είμαστε πανέτοιμοι όταν θα ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ