aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΙσλανδία: Ψήφισαν για πρόεδρο της χώρας τον προπονητή της εθνικής!

Ισλανδία: Ψήφισαν για πρόεδρο της χώρας τον προπονητή της εθνικής!

Νικητής των χθεσινών προεδρικών εκλογών στην Ισλανδία αναδείχθηκε ο καθηγητής πολιτικής Ιστορίας Γκούντνι Γιοχάνεσον. Παρότι η καταμέτρηση των ψήφων δεν έχει ολοκληρωθεί, με ποσοστό άνω του 38% διατηρεί διαφορά ασφαλείας από τους αντιπάλους του.

Τη διαφαινόμενη επικράτησή έσπευσε να προαναγγείλει και ο ίδιος λέγοντας: «Δεν έχουν καταμετρηθεί όλες οι ψήφοι, όμως θεωρώ ότι κερδίσαμε». Στην εκλογική αναμέτρηση συμμετείχαν οκτώ υποψήφιοι, με την επίσης ανεξάρτητη Χάτλα Τομασντότιρ να αποσπά το 29,7% των συνολικών ψήφων.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι 30 ψήφους πήρε ο Λαρς Λάγκερμπακ. Ναι, ναι, ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισλανδίας που πέρασε στους «16» του ΕURO στην πρώτη συμμετοχή της και απόψε αντιμετωπίζει την Αγγλία.

Ο Σουηδός προπονητής έχει εντυπωσιάσει τους Ισλανδούς και φαίνεται πως του αποδίδουν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της εθνικής ομάδας τους που στην πρώτη συμμετοχή της στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης τα πηγαίνει περίφημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ