Πήρε φόρα ο Αντρίγια Πάβλοβιτς και ήταν ασταμάτητος στον επαναληπτικό με την Σουτιέσκα. Ο Σέρβος επιθετικός στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ (έπαιξε ως αλλαγή στο Μαυροβούνιο) πέτυχε χατ-τρικ και… πήρε την μπάλα στο σπίτι.
Ο Πάβλοβιτς χρίστηκε σκόρερ στο 13’ και το 25’ μετά από προσωπικές ενέργειες του Τάαμαρι, ενώ στο 66’ μετά από ωραία σέντρα του Μιχαΐλοβιτς έκανε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και με άψογο φαλτσαριστό πλασέ με το εξωτερικό του ποδιού έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 3-0.
Διαβάστε επίσης: BINTEO: Ο Τάαμαρι έκανε «θαύματα» και ο Πάβλοβιτς πάρτι
Με το που είδε την μπάλα στα δίκτυα ο Πάολο Τραμετσάνι πανηγύρισε έντονα το τέρμα και έτρεξε προς το μέρος του Σέρβου επιθετικού, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 72’ και αποθεώθηκε από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων.
Το 3-0 του ΑΠΟΕΛ














