ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΘΑ έστειλε επιστολή στην ΚΟΚ και σε αυτήν, γνωστοποιεί ότι δεν θα συμμετάσχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας καλαθόσφαιρας ανδρών! Αυτή η εξέλιξη, είναι σίγουρα κάτι που δεν περίμεναν πολλοί, αλλά -δυστυχώς- είναι πραγματικότητα, τη στιγμή που έχουμε να κάνουν με μια ομάδα που κατέκτησε πέντε τίτλους από το 2012 μέχρι σήμερα.
Το «Goal» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κιτρινόμαυρης ομάδας, Πανίκο Κωνσταντίνου για μια πρώτη τοποθέτηση. Μας ανέφερε ότι η ΕΘΑ ζήτησε να γίνουν κάποια πράγματα (συνάντηση προέδρων μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και μείωση των ξένων), αναφέροντας μας, ότι πολύ σύντομα, θα μας μιλήσει πιο αναλυτικά.
Μετά από αυτή την απόφας της ΕΘΑ, απομένουν πέντε ομάδες που σίγουρα θα μετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα και είναι ο Κεραυνός, η ΑΕΚ, ο ΑΠΟΕΛ, το Παραλίμνι και ο Απόλλωνας. Ωστόσο, από την ΚΟΚ εξασφαλίσαμε μια πληροφορία και σύμφωνα με αυτήν, η καλαθοσφαιρική μας αρχή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τέσσερις ομάδες, για να τις πείσει να συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα των μεγάλων. Οι ομάδες αυτές είναι η ΑΕΛ, ο Αχιλλέας, η Ομόνοια και ο ΑΠΟΠ.














