Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣEτοιμάζει διπλό «κτύπημα» με Σίγβρουρσον και Πάνος

Eτοιμάζει διπλό «κτύπημα» με Σίγβρουρσον και Πάνος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πρόθεση των ανθρώπων της Πάφος FC, είναι να προχωρήσουν άμεσα σε προσθήκες, ούτως ώστε με την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, εξαιτίας της καθυστέρησης στην στελέχωση του ρόστερ, υπήρχαν «εμπόδια» και δυσκολίες με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας, γεγονός που στοίχισε βαθμούς.

Από την στιγμή που τέθηκαν υψηλοί στόχοι για τη νέα σεζόν, υπάρχει αποφασιστικότητα για έγκαιρη στελέχωση του ρόστερ. Σε σχέση με πέρυσι, το έργο της τεχνική ηγεσίας θα είναι πιο εύκολο, αφού έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός, συνεπώς απομένουν μόνο οι πρόσθετες πινελιές για να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό.      Στην Πάφο προσανατολίζονται για εφτά με οκτώ προσθήκες και ήδη μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Αρτούρ Ρούντκο, πολύ σύντομα θα έχουν συμφωνηθεί τα πάντα με τους Κολπέιν Σίγβρουρσον και Μικαέλ Πάνος.

Ο Ζέλικο Κόπιτς κινείται για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενώ αν αποχωρήσει και ο Ζάντερ, θα υποχρεωθεί να κινηθεί για  τον αντικαταστάτη του. Ερωτηματικό παραμένει και η περίπτωση Ανγούλο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ «ψάχνεται» για μετεγγραφή και εφόσον πάει σε άλλη ομάδα θα αφήσει πίσω του ένα τεράστιο κενό που θα πρέπει να αναπληρωθεί.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ