aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤούς έφταιξε ο Καϊάφας στον Ερμή, παρελθόν Μαλόν-Μαρτίνιουκ

Τούς έφταιξε ο Καϊάφας στον Ερμή, παρελθόν Μαλόν-Μαρτίνιουκ

Οι πρόωρες λύσεις συμβολαίου στον Ερμή, άρχισαν από τον τερματοφύλακα Γιάννη Αραμπατζή και συνεχίστηκαν με τους Ιβάν Μαλόν και Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ (αναμένεται σύντομα επισημοποίηση της αποδέσμευσής τους, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι). Κινήσεις που φανερώνουν πως οι «φτεροπόδαροι» ύψωσαν λευκοί σημαία και χώνεψαν το γεγονός πως οδεύουν και μαθηματικά στη Β’ Κατηγορία.

Μάλιστα, στον Ερμής τους έφταιξε ο προπονητής με τον οποίο άρχισε την τρέχουσα σεζόν η ομάδα και αναφερόμαστε ασφαλώς στον Κώστα Καϊάφα. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Το ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος των ερυθρόμαυρων, Δημήτρης Δημητρίου, πριν από την έναρξη αγώνα με την Ένωση.

«Δεν είναι ιδανικό το κλίμα στην ομάδα. Ξεκινήσαμε τη χρονιά άσχημα λόγω των λαθών του πρώτου προπονητή (σ.σ. Κώστα Καϊάφα) και αυτών που έστησαν την ομάδα. Αν γίνει κανένα πατατράκ θα επωφεληθούμε. Αν πέσουμε στη Β’ Κατηγορία θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ