Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑνακοίνωσε δώρο στους παίκτες του ο Αυγουστή

Ανακοίνωσε δώρο στους παίκτες του ο Αυγουστή

Ανήμερα των 42ων γενεθλίων του Σωφρόνη Αυγουστή οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω κερδίζοντας 3-0 στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος την ΑΕΛ, έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κύπριος τεχνικός έκανε και δώρο στους παίκτες του διήμερο ρεπό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ότι πω για τους ποδοσφαιριστές μου είναι λίγο. Είχαμε εξαιρετική απόδοση. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον αγώνα γιατί κερδίσαμε δίκαια. Είναι κρίμα γιατί αν είχαμε και τους οργανωμένους στο γήπεδο θα χαιρόμασταν όλοι μαζί με μία όμορφη ατμόσφαιρα αυτή την εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Βλέπουμε τη συνέχεια. Ήδη οι παίκτες κέρδισαν το δώρο για διήμερο ρεπό και από την Τρίτη θα αρχίσουμε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ