Aθλητικά NέαO Γιούστε ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα (video)

O Γιούστε ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα (video)

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα είναι ο Έκτορ Γιούστε. Ο Ισπανός αμυντικός ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα για τους φίλους του Απόλλωνα μέσω βίντεο που ανήρτησε η ομάδα της Λεμεσού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούστε: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να σας ανακοινώσω ότι σήμερα υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο (2021) και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο για μένα, αλλά ο Απόλλωνας και όλοι στην ομάδα πρόεδρος, προπονητής, ιατρικό επιτελείο και φυσιοθεραπευτές πάντα με στήριζαν και γι’ αυτό το λόγο θέλω να αγωνίζομαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μας να κατακτήσει τρόπαια και να εκπληρώσει τους στόχους της και εύχομαι στο τέλος να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κεντρικό αμυντικό Έκτορ Γιούστε για τα επόμενα δυο χρόνια (2021). Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας κάθε επιτυχία αγωνιζόμενο με την κυανόλευκη φανέλα!».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ