ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
Ως MVP για τον ΑΠΟΕΛ στο ψεσινό (6/3)… ψυχοβγαλτικό επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Αρένα (3-3), μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ο Λέο Νατέλ. Γιατί; Επειδή αν και δεν έκανε το φοβερό παιχνίδι, πέτυχε το πιο σημαντικό τέρμα του αγώνα. Στο 89’ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Μερκής, έκανε το 2-2 και κατάφερε με το τέρμα του στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα να αλλάξει τα δεδομένα.
Διαβάστε επίσης: Προκάλεσε ένταση, θύμωσε τους ΑΕΚτζήδες ο Βιντιγκάλ
Σε τέτοιο χρονικό σημείο, με την μπάλα να μοιάζει πως «βαρεί 10 κιλά», το σκορ να είναι 1-2 εναντίον και τη… ψυχή του κόσμου του ΑΠΟΕΛ έτοιμη να βγει, αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε πόσο σημαντικό ήταν να καταφέρει να σκοράρει ο νεαρός Βραζιλιάνος εξτρέμ, του οποίου ήταν, και όμορφη η εκτέλεση, και άπιαστο το σουτ. Με αυτό το γκολ ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει το ματς στα μέτρα του και τελικά, να προκριθεί.
Διαβάστε επίσης: Μήνυμα του ΑΠΟΕΛ με νικητές και όσους τα παρατούν
Αν και νεαρός (21 χρόνων), ο Νατέλ χαρακτηρίζεται από ψυχραιμία έμπειρου ποδοσφαιριστή, ενώ η σκληρή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις, απέφερε αρκετούς καρπούς μέχρι στιγμής για τον ίδιο και τον ΑΠΟΕΛ, με μεγάλο ατού του Βραζιλιάνου να είναι φυσικά τα δυνατά του σουτ.














