aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΚόστα Ρίκα: Αναβολή φιλικού λόγω... διαβατηρίων, έμειναν στο Ιράκ οι φανέλες της εθνικής!

Κόστα Ρίκα: Αναβολή φιλικού λόγω… διαβατηρίων, έμειναν στο Ιράκ οι φανέλες της εθνικής!

Αναβλήθηκε το τελευταίο φιλικό της Κόστα Ρίκα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής είχε κάνει ειδικό αίτημα εξαίρεσης στην ομοσπονδία του Ιράκ πριν το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό που έδιναν οι δύο χώρες.

Συγκεκριμένα, αυτό ανέφερε πως στα διαβατήρια των ποδοσφαιριστών της Κόστα Ρίκας δεν θα έμπαινε σφραγίδα στα σύνορα με το Ιράκ, αφού θα υπήρξε πρόβλημα με ορισμένους παίκτες που αγωνίζονται στο MLS και δεν θα τους επιτρεπόταν η είσοδος στις ΗΠΑ λόγω της διαμάχης των δύο χωρών.

Αυτό τελικά δεν έγινε αποδεκτό, με το φιλικό να αναβάλλεται. Ωστόσο, υπάρχει και άλλο πρόβλημα για την Κόστα Ρίκα, πέραν του γεγονότος πως θα μείνει χωρίς ρυθμό πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Το βανάκι της ομάδας που κουβαλούσε τις μπάλες, αλλά και τις εμφανίσεις, έχει περάσει τα σύνορα του Ιράκ και πλέον παραμένει… εγκλωβισμένο εκεί. Η ανησυχία στην ομοσπονδία της Κόστα Ρίκας είναι έντονη, αφού δεν γνωρίζουν πότε θα καταφέρει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Κατάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ