aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΓερμανία: Αναβλήθηκε το Άουγκσπουργκ-Μάιντς λόγω κρουσμάτων Covid-19

Γερμανία: Αναβλήθηκε το Άουγκσπουργκ-Μάιντς λόγω κρουσμάτων Covid-19

Η γερμανική ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL) ανέβαλε την Πέμπτη (10/3) τον αγώνα της Άουγκσπουργκ-Μάιντς για την 26η αγωνιστική της Bundesliga που ήταν προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο (12/3), λόγω υψηλού αριθμού κρουσμάτων της Covid-19 στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων.

Η Μάιντς κατέθεσε επίσημο αίτημα την Τετάρτη (9/3) προς τη Λίγκα ζητώντας την αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα, διότι δεν μπορεί να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να αγωνιστεί.

«Ο αγώνας θα επαναπρογραμματιστεί σε νεότερη ημερομηνία, διότι η Μάιντς δεν έχει τον ελάχιστο αριθμό ποδοσφαιριστών που προβλέπεται με βάση τους κανονισμούς αγώνων της DFL, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού» ανέφερε η Λίγκα στην ανακοίνωσή της.

Αυτό είναι το δεύτερο σερί ματς της Μάιντς που αναβάλλεται λόγω Covid-19, μετά από το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Ντόρτμουντ που «μετακινήθηκε» για την 16η Μαρτίου, έπειτα από τα 13 κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας.

«Σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε να παίξουμε κανονικά το Σάββατο. Αλλά απ’ την άλλη είναι ανακουφιστικό για εμάς το γεγονός ότι η Λίγκα έκανε αποδεκτό το αίτημά μας. Είναι μία απόφαση στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε και υπέρ της υγείας των παικτών» τόνισε απ’ την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Μάιντς Κρίστιαν Χέιντελ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ