ΚΕΠΕ: Βραβεύθηκαν όσοι έκαναν την Κύπρο περήφανη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η εκδήλωση «Βραβεύσεις Ρίο 2016» της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι αθλητές, προπονητές και χορηγοί, που συνέβαλαν στην συμμετοχή της ΚΕΠΕ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

Η χρυσή μας Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου και ο Παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Αρέστη ήταν παρόντες στην εκδήλωση και βραβεύθηκαν με τους προπονητές τους για τη συμμετοχή τους στο Ρίο, δίνοντας χαρά και περηφάνια στην Κύπρο.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν, επίσης, οι αθλητές Ευριπίδης Γεωργίου και Αντρέας Ποταμίτης, οι οποίοι συμμετείχαν σε προηγούμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες δίνοντας υπερηφάνεια σε όλους με τις επιδόσεις τους.

CYTAVISION - Live Sports

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΚΕΠΕ. Το μέλλον της Κύπρου, ο 16χρονος Βίκτωρας Πενταράς, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2016 στο IWAS Under 23 Cup είχε πολύ καλά αποτελέσματα.

Στην εκδήλωση υπήρχε και εκπρόσωπος του ΚΟΑ, θεσμικός χορηγός της ΚΕΠΕ. Ο πρόεδρος της ΚΕΠΕ Ανδρέας Καμαρλίγγος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσο Προκοπίου, ο οποίος συμμετείχε ως εκπρόσωπος του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

Ο κ. Προκοπίου τόνισε την στήριξη του ΚΟΑ προς την ΚΕΠΕ. Παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, Στέλιος Στυλιανού, Αντώνης Νικολαΐδης, Λεόντιος Τσιέλεπος και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Φίλιππος Σοφοκλέους. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι κομμάτων και άλλοι φορείς.