Τρίτη ήττα στις καθυστερήσεις

Μεγάλη στεναχώρια επικρατεί στο Δασάκι, αφού ο Εθνικός δέχθηκε την ήττα στην εκπνοή των καθυστερήσεων, για τρίτη φορά φέτος. Οι ήττες σε τέτοιο χρονικό σημείο, πέρα από την απώλεια βαθμών, προκαλούν και απογοήτευση.

Η ομάδα της Άχνας πλήρωσε ακριβό τίμημα από τα γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις των τριών αγώνων της. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται ίσως να μην είναι σύμπτωση, γι’ αυτό και ο Ιβανάουσκας ψάχνει να βρει τη λύση. Στις δύο περιπτώσεις, πάντως, η ήττα στις καθυστερήσεις προήλθε από εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι.

Ο Εθνικός ηττήθηκε από τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-1 στην εκπνοή των καθυστερήσεων, από ένα γκολ που προήλθε από σουτ αντιπάλου και κόντρα σε αμυνόμενο που άλλαξε την πορεία της μπάλας. Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα με 3-2 στην εκπνοή των καθυστερήσεων, από εκτέλεση φάουλ που αμφισβήτησαν. Ηττήθηκαν επίσης και από τη Νέα Σαλαμίνα στην τελευταία φάση από εκτέλεση πέναλτι.

CYTAVISION - Live Sports

Μετά από διήμερο ρεπό, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και πιάνουν δουλειά για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Δασάκι. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Στόιτσεφ και οι τραυματίες Ντόβπνια και Μπογκντάν. Ο Μπογκατίνοφ, που λόγω ενοχλήσεων ήταν εκτός αποστολής στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, θα είναι στη διάθεση του Ιβανάουσκας για τον αγώνα με τον Άρη.