aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΠρώην εστεμμένη στο πλευρό του Φλορέσκου

Πρώην εστεμμένη στο πλευρό του Φλορέσκου

Δεν μπορούμε από τώρα να πούμε και πολλά πράγματα για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες του Γκεόργκε Φλορέσκου, ο οποίος έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με την Ομόνοια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής παίζει μεγάλη μπάλα εκτός γηπέδου…

Μάλιστα, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται και ως ένας από τους πιο τυχερούς άνδρες του κόσμου, αφού μοιράζεται τη ζωή του με μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι βρίσκεται στην κερκίδα και τον παρακολουθεί.

Είναι παντρεμένος με την καλλονή Ιρίνα Σάλι, πρώην αναπληρωματική Μις Μολδαβία. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε ένα κλαμπ στο Κισινάου, με τον 31χρονο ανασταλτικό μέσο να κάνει την… κίνηση και να την κερνάει ένα ποτό.

Από τότε άρχισαν να βγαίνουν και η σχέση τους κατέληξε σε γάμο, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν και δύο παιδιά, τον Αντόνιο Κριστιάν και την Ίρις Έλζα Μαρία.

Η Ιρίνα, η οποία έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, είναι πραγματικά εκθαμβωτική όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ιρίνα Σάλι

girl-1a

Ιρίνα Σάλι

girl-1b

Ιρίνα Σάλι

girl-1c

Ιρίνα Σάλι

girl-1d

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ