aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΠαράτησε την πολιτική για τις αισθησιακές ταινίες και… σαρώνει (pics)

Παράτησε την πολιτική για τις αισθησιακές ταινίες και… σαρώνει (pics)

Ήταν το 2016 όταν η είδηση της αλλαγής καριέρας της 30χρονης τότε Ιταλίδας πολιτικού Φιλομένα Μαστρομαρίνο, έπεφτε σαν κεραυνός στο κεφάλι του Ματέο Ρέντσι.

Λογικό, αν σκεφτούμε πως ο ισχυρός άνδρας της Ιταλίας όχι μόνο είχε συμπεριλάβει τη συγκεκριμένη γυναίκα στο «Δημοκρατικό Κόμμα» του, μα την είχε δει και να εκλέγεται στη περιφέρεια της Απουλίας τρία χρόνια νωρίτερα.

Από την επίσημη παρουσίασή της στον κόσμο της ερωτικής βιομηχανίας, εκείνη δεν δήλωνε πια Φιλομένα, μα «Μαλένα της Απουλίας» και δεν πόζαρε στο πλευρό του Ρέντσι, μα στην αγκαλιά του Ιταλού μάστερ του πορνό με τα… πολλά εκατοστά, Ρόκο Σιφρέντι!

Η μεταπήδηση –κυριολεκτικά- από τα κοινά στον ερωτικό κινηματογράφο δεν ήταν κάτι που η πολιτική σκηνή μπορούσε εύκολα να δεχτεί. Αυτό, όμως, δεν ήταν πρόβλημα της Φιλομένα!

Η ίδια κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλά αρνητικά σχόλια μετά την ανακοίνωση του Σιφρέντι πως θα αποτελέσει τη νέα του μούσα στις αισθησιακές ταινίες που ετοιμάζει και πλασάρει στην αγορά –ως παραγωγός και σκηνοθέτης πλέον- με την ίδια να τολμά να παραδεχτεί πως η πολιτική δεν την συγκινούσε πια.

Δεν συνέβαινε, σαφώς, το ίδιο με το σκληρό ερωτικό παιχνίδι.

«Θέλησα να περάσω από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά. Έχω ανοιχτή σεξουαλικότητα. Ελεύθερη. Όλοι κρύβουμε μία πλευρά πιο παιχνιδιάρικη. Είμαι έτοιμη για όλα και για συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα να αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια», απάντησε στους επικριτές της τολμώντας να δηλώσει πως στην περίπτωση που κάποιος την αποκαλέσει «πόρνη» θα της αρέσει.

Μια αναζήτηση του ονόματος «Malena la Pugliese» θα σε βάλει για τα καλά στο νόημα. Αναρωτιέσαι γιατί μια βουλευτής τα παράτησε όλα και το έριξε στο πορνό; Η απάντηση είναι μία: Το ταλέντο!

Ως θηλυκός Σιφρέντι, έκανε τις hardcore σκηνές χαρακτηριστικό της καριέρας της ως πορνοστάρ, με την ίδια να παρουσιάζει μια αδυναμία στους μελαμψούς παρτενέρ.

Σα να λέμε, έπεσε με τη μία στα βαθιά. Και κυριολεκτούμε ξανά.


Στα βίντεό της, τα οποία βρίσκονται σε κάθε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που σέβεται τον εαυτό της (!) θα τη δεις να επιδίδεται στο νέο αγαπημένο της σπορ με έναν, δύο, τρεις ή τέσσερις και βάλε άνδρες ενώ από το πρόγραμμά της δεν λείπουν ούτε οι συνευρέσεις με γυναίκες.

Αυτή τη στιγμή, ο διόλου σεμνός λογαριασμός της στο Instagram μετρά περί τους 400.000 followers, με την ίδια να φροντίζει να μην τους αφήνει ούτε λεπτό παραπονεμένους.

Και για του λόγου το αληθές δεν έχεις παρά να δεις μερικά από τα λιγότερο hardcore ενσταντανέ της…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ