aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ κοριτσάρα με τα… πράσινα! (pics)

Η κοριτσάρα με τα… πράσινα! (pics)

Τη συναντήσαμε με μαγιό διαφόρων χρωμάτων, αλλά κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Η Ηλιάνα Γιαννακοπούλου ξεχωρίζει εντός και εκτός γηπέδων και έχουμε αποδείξεις για αυτό!

«Μεγάλωσε» στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα και την αποχωρίστηκε μόνο για να ακολουθήσει τις σπουδές της στην Πάτρα.

Η Ηλιάνα Γιαννακοπούλου μπορεί να μοιάζει προορισμένη για… μοντέλο, αλλά δεν ασχολήθηκε με τις ευκαιρίες που της προσφέρθηκαν για να το ακολουθήσει, αφού δεν σταματάει να ονειρεύεται το μέλλον της στα γήπεδα. Κάτι που συνδυάζει με τη δεύτερη ενασχόλησή της, τις σπουδές στο Βιολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.

205030

Η 20χρονη ακραία πόζαρε με άνεση στον φακό του Κουκούτσι ο οποίος -για να τα λέμε όλα- πάτησε μόνο το «κλικ». Το κορμί της Ηλιάνας δεν χρειάστηκε ρετούς και άλλα τέτοια… μαγικά που συνηθίζει ο καλλιτέχνης του Photoshop -και ελάχιστες γυναίκες μπορούν να αποφύγουν σε αντίστοιχες φωτογραφίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ