Στοχεύει να τους ξεφύγει η ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την άμεση επιστροφή της στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται σήμερα τον Ερμή με έναν και μοναδικό στόχο: τη νίκη. Οι τρεις βαθμοί, αν τους πάρει, θα δώσουν τη δυνατότητα στην ομάδα της Λάρνακας να έχει διπλό όφελος.

Από τη μία να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και από την άλλη να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα των ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ-Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα για να αυξήσει τη διαφορά από όσες ομάδες θα έχουν απώλειες.

CYTAVISION - Live Sports

Το κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας, παρά την ήττα από την Ομόνοια, παρέμεινε αρκετά καλό, όμως σίγουρα η εμφάνιση στο ΓΣΠ προβλημάτισε. Ο Ιδιάκεθ, μιλώντας στους παίκτες του, είπε ότι και οι κακές εμφανίσεις είναι μέσα στο παιχνίδι, όμως ζήτησε βελτίωση.

Στο παιχνίδι με τον Ερμή, η ΑΕΚ κατεβαίνει υποψιασμένη για το τι θα αντιμετωπίσει αλλά και για τις δυσκολίες του αγώνα. Οι απουσίες των Τρισκόφσκι και Τομάς σαφώς και επηρεάζουν το πλάνο του Ιδιάκεθ μιας και μιλάμε για παίκτες-βαρόμετρα οι οποίοι δίνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

«Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε με την απουσία των Τομάς και Τρισκόφσκι, είμαστε άτυχοι», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου Κυριάκος Δημητρίου σε χθεσινές του δηλώσεις και συνέχισε: «Ποτέ όμως δεν σταθήκαμε στις απουσίες. Ιστορία γράφουν οι παρόντες και επικεντρωνόμαστε στο πώς θα παρουσιαστούν αυτοί. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να χάνεις παίκτες ειδικά με αυτό τον τρόπο, αλλά πρέπει να καλύψουμε τα κενά που δημιουργούνται».

Όπως είναι αντιληπτό, στην ΑΕΚ μαθαίνουν να ζουν πλέον με τις απουσίες και ξέρουν πως το σημαντικότερο είναι να βρουν τις λύσεις για να παραμείνει ανεπηρέαστη η ομάδα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Χαραλαμπίδης και ο Μπόλιεβιτς. Αν πάρει φανέλα βασικού ένας εκ των δύο, τότε αναμένεται να παίξει στο «φτερό» ο Ακοράν. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε τον Καταλά να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.