aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βγήκε στο… σφυρί η Μαρσέιγ!

Η Μαργκαρίτα Λουί-Ντρεϊφίς ανακοίνωσε την απόφασή της να πουλήσει την Μαρσέιγ και αν μη τι άλλο είναι μία είδηση που θα φέρει χαμόγελα στην πλειοψηφία των οπαδών των Μασσαλών, που ζητούσαν την αποχώρησή της από τη διοίκηση.

Η ιδιοκτήτρια της Μαρσέιγ δεν αποκάλυψε την τιμή που έθεσε για το πωλητήρια, αλλά ξεκαθάρισε πως η προτεραιότητά της δεν είναι τα χρήματα, αλλά το μέλλον των Μασσαλών και για αυτό θα πουλήσει την ομάδα σε όποιον παρουσιάσει ένα υγιές επιχειρηματικό πλάνο.

«Σεβόμενη την μνήμη του άνδρα μου αν και είχα πολλές άλλες επαγγελματικές ασχολίες δεν εγκατέλειψα ποτέ το κλαμπ. Είμαι περήφανη για τις επιτυχίες που πετύχαμε και αναλαμβάνω την ευθύνη για τις αποτυχίες. Έχω επενδύσει από την προσωπική μου περιουσία πολλά εκατομμύρια ευρώ, δίχως να έχω κανένα προσωπικό όφελος. Βέβαια αυτές οι αξιοσημείωτες προσπάθειες από έναν μόνο άτομο δεν λένε τίποτα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όπου εταιρείες με τεράστια κεφάλαια επενδύουν στις ομάδες», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ανακοίνωσε την πρόθεση να πουλήσει την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ