aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤι να τα κάνουν τα «μπράβο»

Τι να τα κάνουν τα «μπράβο»

Μάζεψαν κάμποσα «μπράβο, αξίζατε τη νίκη, δεν πειράζει», όμως ξέρουν πως τα συγχαρητήρια δεν εξαργυρώνονται με περισσότερους βαθμούς. Και χωρίς αυτούς, ξέρουν πως δεν βγαίνουν Ευρώπη.

Ο λόγος για τους παίκτες της Ανόρθωσης, οι οποίοι πήραν τα εύσημα για την εμφάνιση τους κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, παρά το 1-1, από οπαδούς και παράγοντες, όμως ξέρουν πως εξακολουθούν να χρειάζονται νίκες στα ντέρμπι των πλέι οφ.

Οι κυανόλευκοι έχουν συγκεντρωθεί στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ομόνοια, την οποία θέλουν να νικήσουν για να την προσπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα και να πλησιάσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η αγωνιστική πειθαρχία και η καλή ψυχολογία είναι εμφανή επί των -λίγων- ημερών του Νεόφυτου Λάρκου στην ομάδα της Αμμοχώστου και της δίνουν ώθηση για να παλέψει για την επίτευξη του στόχου της.

Δεν υπολογίζονται για το νέο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι Ορλάντι (τιμωρημένος και με ίωση) και Νούχου (τιμωρημένος). Επανέρχεται ο Μαϊσουράντζε και λογικά θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ