Ο κίνδυνος που παραμονεύει

Οκτώ παίκτες βρίσκονται στο όριο των καρτών


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι βρίσκονται στο όριο των καρτών και αν «κιτρινιστούν» στο ματς με τον Απόλλωνα, θα χάσουν την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Ανόρθωση.

Συνολικά, οκτώ ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν και ως εκ τούτου, καλούνται να ενεργήσουν με τέτοιο τρόπο που θα μειώσει τις πιθανότητες να δεχθούν την κίτρινη.

Στο όριο βρίσκονται οι Τρισκόφσκι, Μπόλιεβιτς, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Τομάς, Εγγλέζου, Τόνιο και Λαμπάν. Πρόκειται για ένα μεγάλο πονοκέφαλο για τον Κρίστιανσεν ενόψει της τελικής ευθείας των υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα, βροντερό «παρών» αναμένεται πως θα δώσουν οι φίλοι της ομάδας στο σημαντικότατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο το ερχόμενο Σάββατο (18:00). Η διοίκηση της ΑΕΚ, μάλιστα, έχει μεριμνήσει όπως πάρει όσα εισιτήρια χρειαστεί ο κόσμος της ομάδας.

Πέντε παιχνίδια πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και με τη βαθμολογική διαφορά να είναι μόλις στο -2 από την πρώτη θέση, ο κόσμος της ΑΕΚ έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο να επιτελέσει ως προς την ευόδωση του στόχου.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ