aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξεκίνησε η… μπλε μηχανή! (pics)

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 24-07-17 η πρώτη επίσημη προπόνηση του Διγενή Ορόκλινης ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 (Β’ κατηγορία). Της προπόνησης προηγήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεμιστοκλή Χατζηιωάννου και  τρισάγιο στην μνήμη του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Γιαννάκη Κωνσταντίνου (Ζάγκα) ο οποίος απεβίωσε κατά την διάρκεια προπόνησης της ομάδας το 1996. Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.

Παρών κατά την πρώτη επίσημη προπόνηση ήταν ο Κοινοτάρχης Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής, μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου και φίλοι του σωματείου τους οποίους το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί ιδιαίτερα για την συνεχή και πολύπλευρη στήριξη.

Επίσης, την περασμένη Δεύτερα (17-07-2017) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και της προπονητικής ομάδας του Διγενή Ορόκλινης. Μετά την παρουσίαση το Διοικητικό Συμβούλιο δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές και την προπονητική ομάδα μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Ο πρόεδρος της Ομάδας Γιώργος Παπαχριστοδούλου τους  καλωσόρισε και ευχήθηκε σε όλους μία επιτυχημένη χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ