aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο ΘΟΪ για το φιλικό Δόξα-ΑΠΟΕΛ: «Νέκταρ το νερό, χαβιάρι το σάντουιτς»!

Το ΘΟΪ για το φιλικό Δόξα-ΑΠΟΕΛ: «Νέκταρ το νερό, χαβιάρι το σάντουιτς»!

Με αφορμή το σημερινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα που θα γίνει στο γήπεδο της Λακατάμιας το ΘΟΪ εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά τις τιμές του κυλικείου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΘΟΪ.

«Με αφορμή το σημερινό φιλικό μεταξύ ΔΟΞΑΣ και ΑΠΟΕΛ, που αναμένεται να έχει αρκετή προσέλευση φιλάθλων και επειδή έχουμε δεχθεί πληθώρα παραπόνων για τις τιμές πώλησης στο κυλικείο του γηπέδου μας, τόσο από δικούς μας φιλάθλους όσο και φιλοξενούμενους, έχουμε καταγγελθεί μάλιστα στην Αστυνομία, το Σύνδεσμο Καταναλωτών και τον ΚΟΤ (χωρίς να φταίμε και χωρίς κάποια από τις προαναφερόμενες αρχές να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια), θεωρούμε υποχρέωση μας να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Οι εξωφρενικές τιμές, ίσως οι ακριβότερες ανά την Κύπρο, δεν καθορίζονται από το σωματείο αλλά από το διαχειριστή του κυλικείου.

Το σωματείο δεν έχει κανένα όφελος, αφού ούτε τα νόμιμα ενοίκια δεν εισπράττει. Ο διαχειριστής, του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει, έχει τρία χρόνια να καταβάλει οποιοδήποτε ενοίκιο για τη χρήση του χώρου.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε, έπρεπε να διατηρεί λογικές τιμές.

Δυστυχώς, όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας με το διαχειριστή των κυλικείων έχουν κλείσει, χρωστά αρκετές χιλιάδες στο σωματείο και βρίσκεται στο χώρο με το έτσι θέλω. Έχει μετατρέψει το χώρο σε χαρτοπαικτική λέσχη, όλοι οι θαμώνες και φίλοι του σωματείου έχουν απομακρυνθεί και ο άνθρωπος αυτός παραμένει εκεί υπό την απειλή της βίας.

Το σωματείο, στην προσπάθειά του να διασφαλίσει τα συμφέροντα του αφενός και αφετέρου τα συμφέροντά των φιλάθλων που επισκέπτονται το γήπεδο, έχει προχωρήσει στην καταχώρηση αγωγής έξωσης από το Μάρτη του 2015 και το όλο θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δυστυχώς όμως, η δικαιοσύνη στην Κύπρο λειτουργεί με πολύ αργούς ρυθμούς και οι υποθέσεις που βρίσκονται ενώπιον του Δικαστηρίου πάνε από αναβολή σε αναβολή.

Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κύριος αυτός θα βρίσκεται στους χώρους μας και θα πουλά στις τιμές που αυτός θεωρεί λογικές. Τιμές που δεν αναγράφονται σε κανένα τιμοκατάλογο. Θεωρούμε υποχρέωση μας να πληροφορήσουμε τον κάθε φίλαθλο που εισέρχεται στο γήπεδο ότι οι τιμές πώλησης είναι 2 ευρώ το αναψυκτικό, 1 έως 2 ευρώ το νερό, 3 ευρώ το παγωμένο τσάι, 4 ευρώ το σάντουιτς, 2 ευρώ το φραπέ και ούτω καθεξής. Δεν είμαστε σίγουροι για τιμές άλλων προϊόντων, αφού αν κάποιος αγοράσει δυο φορές το ίδιο προϊόν πιθανόν να το πληρώσει σε διαφορετική τιμή.

Συμβουλεύουμε λοιπόν, όλους τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν το γήπεδό μας να έχουν υπόψη τους τις τιμές του κυλικείου ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσουν το νερό για νέκταρ και το σάντουιτς για χαβιάρι. Τιμοκατάλογος δεν υπάρχει και οι τιμές αυξομειώνονται ανάλογα με τη ζήτηση.

Εμείς στο σωματείο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέραν από το να εκφράσουμε την ντροπή και τη λύπη μας για την όλη κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ