ΘΟΪ: Δημιούργησε και ομάδα φούτσαλ

H διοίκηση του ΘΟΪ ενημερώνει ότι μετά τη δημιουργία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ο επόμενος στόχος είναι και η δημιουργία ομάδας Φούτσαλ.

Αναλυτικά:

“Μετά τη δημιουργία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ο επόμενος στόχος είναι και η δημιουργία ομάδας Φούτσαλ.

Ήδη έχει συμφωνηθεί με τον προπονητή Μάριο Προδρόμου να προχωρήσει στη στελέχωση μιας ομάδας Φούτσαλ που θα δηλωθεί στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Η επιλογή του Μάριου Προδρόμου σαν προπονητή της ομάδας Φούτσαλ έγινε αφού έχει τεράστια πείρα στο άθλημα. Από το 2003 έχει παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια που διοργάνωσε η ΚΟΠ ενώ παράλληλα έχει και τεράστια εμπειρία, αφού από το 2002 εργάζεται ανελλιπώς σας προπονητής. Διετέλεσε προπονητής στον ΑΟΕ Δήμου Λακατάμιας, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Ανόρθωση Αμμοχώστου, Απελευθέρωση Λακατάμιας και ΑΕΤΟ Γαλάτας.

Με την υλοποίηση και της ομάδας Φούτσαλ το σωματείο του ΘΟΪ θα είναι το μοναδικό σωματείο παγκύπρια που μετέχει αυτόνομα σε όλες τις διοργανώσεις της ΚΟΠ, Ανδρών, Νέων, Παίδων, Grassroots, Γυναικών και Φούτσαλ.

Αναμένουμε ότι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου θα έχουμε κοντά πέραν των 600 αθλητών και αθλητριών που θα προπονούνται κάθε απόγευμα στους χώρους που εκτείνονται κατά μήκος του ποταμού Πεδιαίου από το ύψος των γηπέδων μας μέχρι και τις εγκαταστάσεις του ΑΟΛ καθιστώντας την περιοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά κέντρα ποδοσφαίρου στον τόπο μας, δίνοντας μια υγιή ενασχόληση σε άντρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ