aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤέλος από την προεδρία της Αγίας Νάπας ο Κώστας Ηλία

Τέλος από την προεδρία της Αγίας Νάπας ο Κώστας Ηλία

Αποχωρεί από την προεδρία της Αγίας Νάπας ο Κώστας Ηλία, όπως ο ίδιος το γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Μετά και τα προχθεσινά (σ.σ. αγώνες Β’ Κατηγορίας σαββατικύριακου17-18 Μαρτίου) αποτελέσματα η ομάδα μας σκαρφάλωσε στην 4η θέση! Η οποία θεωρώ δίκαιη μέχρι τώρα! Ίσως να μπορούσαμε κάτι περισσότερο αν οι θέσεις ανόδου ήταν τρεις. Θα έδινε κίνητρο και στους ποδοσφαιριστές για κάτι παραπάνω. Θεωρώ, όμως, ότι και οι τρεις προπορευόμενες ομάδες ήταν πιο σταθερές από τις άλλες και δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Από αύριο ξεκινά μια νέα μέρα για τον ΑΟΑΝ και ελπίζω μετά την φετινή εξαιρετική πρώτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και ιδίως στα οικονομικά (πλεόνασμα €20.000) και οργανωτικά η ομάδα έχει ανεβεί επίπεδα.

Από την πλευρά μου ανέλαβα την ομάδα και δήλωσα ξεκάθαρα ότι με ένα πλάνο 10ετίας η ομάδα μπορεί να μεσουρανήσει λόγο και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων και την βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος τα δημοτικά μέλη, ο υπεύθυνος των γηπέδων κύριος Πετεινός, ο δήμαρχος και οι άνθρωποι συντήρησης των εγκαταστάσεων! Η βοήθεια τους πραγματικά μεγάλη. Δυστυχώς μέχρι εδώ! Η ομάδα για να ανταποκριθεί οικονομικά σε όλα τμήματα ομάδων U14-U16-U19-A’ ομάδα πρέπει να γίνουν θυσίες, τα νέα δεδομένα χωρίς εθελοντές προβλέπουν team manager – σκάουτερ – υπεύθυνο αναπτυξιακών-φροντιστές-γυμναστές! Που σημάνει ένα έξτρα κονδύλι!

Βλέποντας την απάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Αγίας Νάπας τον αθλητισμό και γυρίζοντας την πλάτη σε μας τα 5-6 άτομα που προσπαθούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να στήσουμε αυτό το πρότζεκτ δεν έχω άλλη επιλογή από την αποχώρηση από την προεδρία της ομάδας! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τον δήμαρχο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αντιπροσωπεύω τον αθλητισμό στην πόλη μου!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ